PostHeaderIcon Selamat Datang Ke MyshineMarketing.com

  • Myshinemarketing.com
  • Myshinemarketing.com
  • Myshinemarketing.com
  • Myshinemarketing.com

PostHeaderIcon Profile Syarikat

Menyerlahkan Kejelitaan, Keceriaan & Kelansingan…

Kejelitaan, keceriaan & kelansingan adalah menjadi impian dan matlamat kami untuk memastikan ianya dapat dicapai oleh pengguna produk kami.

MyShine Marketing adalah sebuah syarikat nutrisi yang mengeluarkan produk penjagaan kesihatan, kecantikan dan anti penuaan dengan mengunakan trademark "MyShine™". Syarikat ini dikendalikan oleh sekumpulan ahli professional yang berpengalaman dalam bidang masing-masing untuk mencapai visi syarikat.

Formula yang digunakan adalah semulajadi dan direka khas untuk masyarakat Asia, khususnya Malaysia. Produk MyShine™ ini telah terbukti memberi perubahan positif yang ketara tanpa kesan sampingan. Satu kumpulan khas telah ditubuhkan bagi tujuan penyelidikan dan pembangunan produk. Kumpulan ini terdiri daripada pakar-pakar perubatan traditional, herba, nutrisi dan pakar kulit adalah untuk menentukan produk MyShine™ sentiasa berkualiti tinggi, berkesan dan selamat digunakan oleh semua lapisan masyarakat tanpa kesan sampingan. Semua produk MyShine™ diuji dimakmal dan dikilangkan oleh kilang yang bertaraf GMP, iaitu Good Manufacturing Practices.

Produk MyShine™ berjenama GlutaGen® Berries, GluColla® Berries dan GluColla® Beauty White Pure Collagen sudah mendapat sambutan hangat dan dipercayai pengguna. Semua produk MyShine™ adalah berasaskan piagam untuk menyerlahkan kejelitaan, keceriaan & kelansingan.

Secara keseluruhannya matlamat syarikat ini adalah untuk mengeluar dan memasarkan produk penjagaan kesihatan, kecantikan dan anti penuaan yang berkualiti tinggi khusus untuk masyarakat Asia. Syarikat ini juga berhasrat untuk membantu, memupuk dan menerapkan semangat keusahawanan di kalangan masyarakat Malaysia.

 

Last Updated (Thursday, 16 November 2017 14:31)

 
Akaun Bank
fruitfruitfruit
simplecaddy
Your cart is empty
Statistik
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterHari Ini32
mod_vvisit_counterSemalam25
mod_vvisit_counterMinggu Ini32
mod_vvisit_counterBulan Ini443
mod_vvisit_counterSemua78015