PostHeaderIcon Selamat Datang Ke MyshineMarketing.com

  • Myshinemarketing.com
  • Myshinemarketing.com
  • Myshinemarketing.com
  • Myshinemarketing.com

PostHeaderIcon Testimoni

TESTIMONI

Sebelum                                    Selepas

Berat Badan Ideal dan Wajah Cerah Berseri Dgn GlutaGen® Berries ++ Vitamin E

Saya tertarik dengan produk GlutaGen Berries kerana ia mempunyai ekstrak Glutatione, Red Algae, Collagen dan Vitamin E  yang dapat membantu memudarkan parut dari dalam dan meningkatkan antibodi kulit yang sensitif. Kesan ketara yang saya perolehi selepas satu bulan saya mengamalkanya.  Kandungan Acai Berry dan White Kidney Bean telah membantu menurunkan berat badan saya . Kulit juga nampak lebih cerah gebu dan parut juga semakin pudar. Apa rahsia saya untuk berat yang  ideal dan wajah cerah berseri?? GlutaGen Berries jawapannya. Saya amat gembira dengan perubahan ini.

Cik Alice Shuhaily, 019-3565293 - Klang, Selangor

 

Testimoni GlutaGen® Berries ++ Vitamin E

Penguna Setia

Saya Nora Shakila (35th), penguna setia GlutaGen Berries. Saya amat berpuas hati apabila kulit saya nampak lebih cerah, cantik dan berseri. Saya merasa bertambah yakin dengan produk MyShine yang sentiasa berusaha untuk memenuhi hasrat pengunanya. Pihak MyShine telah mempertingkatkan formula dengan mengeluarkan GlutaGen Berries ++ Vitamin E “Enhanced Formula”. Kesanya lebih cepat, rasanya amat sedap dan yang pentingnya saya dapat mencapai apa yang saya impikan…

Nora Shakila, Kuantan

 

Kulit Menjadi Halus Sekata

Saya mengalami masalah kulit tidak sekata, pigmentasi berserta berjerawat. Pelbagai produk telah saya cuba, dari kosmetik murah hingga ke yang mahal untuk merawat kulit saya. Saya telah terbaca kebaikan GlutaGen Berries di Blog, De Iras Zie Beauty lalu saya mencubanya. Minggu pertama saya sudah merasai perubahan, struktur kulit menjadi semakin halus dan sekata. Setelah dua bulan mengamalkanya, kulit saya menjadi semakin sekata, masalah jerawat serta pigmentasi semakin berkurangan. Saya merasa yakin ianya dapat membantu mencapai impian saya supaya nampak lebih muda, keceriaan & kelansingan yang menjadi impian setiap wanita.

Puan Rosmah, Kota Bharu

 

Kulit Kering dan Rambut Gugur

Sebelum saya mengamalkan GlutaGen Berries, kulit saya nampak kusam dan kering serta sering mengalami keguguran rambut. Saya tertarik untuk mencubanya GlutaGen Berries kerana formulasinya untuk kulit, rambut, mata dan tulang. Setelah 2 minggu mengamalkannya, saya dapat merasai perubahanya. Keguguran rambut semakin kurang, kulit semakin lembap dan cerah. Saya amat berpuas hati dengan GlutaGen Berries.

Erma Marlia, IPTA Kuala Lumpur

 

Berat Ideal dan Wajah Cerah Berseri

Saya tertarik dengan produk GlutaGen Berries kerana ia mempunyai kandungan glutathione dan vitamin E yang dapat membantu merawat parut dari dalam dan meningkatkan antibodi kulit yang sensitif. Selepas 1 bulan saya amalkanya, kulit saya nampak lebih cerah, parut juga semakin pudar dan berat badan pun semakin berkurangan. GlutaGen Berries telah membantu saya mencapai impian berat yang ideal dan wajah cerah berseri. Saya amat gembira dengan perubahan ini.

Sharifah Wati, Perunding, Johor Baru

 

 

 

Last Updated (Thursday, 12 February 2015 07:49)

 
Akaun Bank
fruitfruitfruit
simplecaddy
Your cart is empty
Statistik
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterHari Ini31
mod_vvisit_counterSemalam25
mod_vvisit_counterMinggu Ini31
mod_vvisit_counterBulan Ini442
mod_vvisit_counterSemua78013